Ordet Fritt 23. april 1997


Faen heller

Lørdag 15. mars skulle jeg ta bussen til Romulslia. Da bussen endelig kom, et og et halvt minutt forsinket, gikk jeg på. Jeg så med en gang at bussjåføren var en usympatisk person. Han formelig oste av ondskap. Kanskje hadde han slektninger i pakistan. Han så iallefall ut som om han kunne tenke seg å forsinke bussen bare for å være ekkel. Opplevelsen har satt sine spor. Til Trondheim Trafikkselskap vil jeg bare si: er dette service? Og til bussjåføren: meld deg da du er iaktatt!

Og så disse legene. Jeg lider av fibrokonderi og har i mange år kjempet for å få stillet en diagnose. Men hva sier legene? De sier at dete er umulig! Er dette en måte å behandle folk på? Her sender de milliarder av kroner ut av landet, mens jeg må klare meg med en pensjon.

Og så disse innvandrerne. Barn får de. Ler gjør de. Ja, de går til og med i butikken. Hvem er det egentlig de tror at de er? Kunne de i det miste slutte å le!

Og så dette været. Sol den ene timen. Regn den andre. Er dette takken for langt liv i slit og forsakelse? Stem på Fremskrittspartiet, sier nå jeg.

Irritert, Romulslia.


[ Kultur & Filosofi | AbsurdSport | Været | Brev fra leserene | Nyhetsarkivet ]

Copyright © 1996-98, Absurdposten
Armod Skånland og Sigbjørn Momsen