Ordet Fritt 5. september 1997


Jævla bilister

Det er snart ikke grenser for hva disse bilistene foretar seg. Stadig flere tar sjanser i trafikken. De blir frekkere og frekkere for hver dag.

Her om dagen kom jeg kjørende ned mot et kryss. Da skjer det - en gammel boble kommer fra venstre side og overholder vikeplikten! Jeg ble så paff at jeg holdt på å kjøre i grøfta. Slikt kan jo være farlig! Jeg kunne jo få riper i lakken på min nye BMW 733 turbo injection.

Litt senere på dagen kjørte jeg bak en annen bilist. Litt lengere frem lå en av disse tohjulete sinkerne som tror de eier hele veien, klint opp til hvitstripa. Da blikkskallen foran meg skulle kjøre forbi syklisten presterte idioten å bremse opp bare fordi det kom en semitrailer imot. Forstår ikke dusten at det er slitsomt å flytte foten fra gassen til bremsen!

Men det er ikke det verste jeg har sett. I en 30 sone lå det en jypling av en ungdom i Volvo Amazon med terninger i vinduet og hele pakka foran meg. Tror du ikke han var frekk nok til å holde fartsgrensen! Og da han kom til et gangfelt presterte guttevalpen å stoppe for noen snørrete drittunger som skulle til skolen.

Hvor skal dette ende?

Drit forbandet 68-er,
Holmenkollåsen


[ Kultur & Filosofi | AbsurdSport | Været | Brev fra leserene | Nyhetsarkivet ]

Copyright © 1996-98, Absurdposten
Armod Skånland og Sigbjørn Momsen