Ordet Fritt 9. september 1997


Frekke syklister

Disse syklistene blir bare frekkere og frekkere. I mange år har jeg og min elskede MBW blitt hindret i å kjøre så fort vi vil bare fordi syklistene skal sykle i veibanen. Jeg har tatt opp dette med dem, men da får jeg til svar at det ikke finnes noen annen plass å sykle. Det finnes da grøfter langs veiene for svarte!

Men nå har de blitt enda frekkere. Her om dagen, da børsmegleren min ringte meg på mobilen, parkerte jeg på en av disse svært lange parkeringsplassene som er blitt anlagt langs enkelte av våre veier de siste årene. Vi må huske på at det kan være farlig å kjøre bil mens man prater i mobiltelefon - jeg kan jo komme borti noe som lager riper i lakken.

Da er det at opp til flere av disse idiotene kommer syklende langs med den parkeringsplassen jeg sto parkert på. De stoppet da de kom til der jeg sto parkert. En av dem banket på vinduet og jeg rullet ned for å høre hva dusten hadde å si. "- Kan de se til å flytte bilen vekk fra sykkelstia vår?" Maken til frekkhet - jeg flytte meg fra parkeringsplassen min? Sykkelsti? Hah, hva er det for noe tull! Spirrevippen med hjelm på hue trodde vist at dette var hans område! Hørt slikt sludder?

Nei, nå får det være nok!

Svært irritert,
Bærum


[ Kultur & Filosofi | AbsurdSport | Været | Brev fra leserene | Nyhetsarkivet ]

Copyright © 1996-98, Absurdposten
Armod Skånland og Sigbjørn Momsen